Terug naar overzicht

Avansdocent van het Jaar 2017: studenten over de genomineerden

Zes Avansdocenten zijn nog in the running voor de felbegeerde titel Avansdocent van het Jaar 2017. Wij vroegen een aantal studenten waarom zij hun docent nomineerden. Hieronder hun reacties. Stemmen op jouw favoriet kan nog tot 31 mei via onze poll.

Quirijn Menken, Docent Academie voor Communicatie en User Experience, Breda

‘Hij zet zich oneindig in voor studenten en geeft heel creatief les’

Stijn van der Vaart, vierdejaarsstudent Communicatie
‘Quirijn staat zowel binnen als buiten het lokaal voor je klaar. Hij zet zich oneindig in voor studenten en geeft heel creatief les. Dat motiveert ons om verder te kijken dan traditionele lesmethoden. Denken in mogelijkheden als het ware. Dank voor de afgelopen jaren Quirijn!’

Esmee Sijnesael, derdejaarsstudent Communcation & Multimedia Design
‘Quirijn, een creatief brein, een hart voor communicatie en een ziel vol humor. Met jou is het altijd lachen. Heldere feedback en leerzame sparmomenten. Je laat ons nadenken over de juiste vraagstukken. Bedankt voor al je hulp, niet alleen als Communicatiedocent. We waarderen je enorm en daarom ben je voor ons de terechte winnaar!’

Nina van Ingen, Docent Academie voor Gezondheidszorg, Den Bosch

‘Deze dame weet zelf heel goed hoe het is om student te zijn’

Aniek Wilmsen, tweedejaarsstudent Verpleegkunde
‘Deze dame weet zelf heel goed hoe het is om student te zijn en kan dat heel effectief inzetten tijdens haar colleges.’

Yvonne Bekx, tweedejaarsstudent Verpleegkunde
‘Nina van Ingen verdient de hoofdprijs! Niet alleen vanwege haar altijd creatieve presentaties, maar ook omdat ze oprecht betrokken is bij haar studenten. Ze is enthousiast en professioneel.’

Willeke Bosse, Docent Academie voor Gezondheidszorg, Breda

‘Haar lessen worden aangepast op de behoefte van de student’

Gerdien Verbiest, eerstejaarsstudent Verpleegkunde
‘Willeke geeft op een uiterst gedreven manier les. Ze speelt goed in op de klas en legt geduldig uit. Soms is het pittig, maar toch weet ze de lesstof heel goed over te brengen. Ze is erg begaan met de studenten. Voor mij en medestudenten met stipt de favoriete docente van dit jaar!’

Danique Vermeulen, derdejaarsstudent Verpleegkunde
‘Ze is een erg betrokken docent. Haar lessen worden aangepast op de behoefte van de student. Willeke straalt rust uit, wat een positief effect op studenten heeft. Ze neemt elke leerling serieus en is altijd bereid om te helpen. Zij krijgt het voor elkaar dat de gehele klas vrijwel elke werkgroep aanwezig is.’

Lisette van Leeuwen-Hendrikse, docent Academie voor Algemeen en Financieel Management, Breda

‘We hebben zelfs een avondje spareribs met haar gegeten. Welke student vindt dat nou niet te gek?’

Fabienne Lapidaire, tweedejaarsstudent Bedrijseconomie
‘Lisette is de allerbeste docent die ik ooit heb gehad! Ze is zo betrokken bij alle studenten, ze toont altijd oprechte interesse in haar studenten. Lisette gaat geen uitdaging uit de weg. Verder zet ze haar eigen zorgen opzij zodat ze de studenten kan helpen. Ondanks een aantal flinke tegenslagen, maakt ze eindeloos de tijd voor ons vrij. We hebben zelfs een avondje spareribs met haar gegeten. Welke student vindt dat nou niet te gek?’

Frank Arnouts, docent Academie voor Engineering en ICT, Breda

‘Natuur- en wiskunde zijn niet bepaald makkelijk, maar dankzij Frank kijk ik uit naar die colleges’

Kees van Sluijs, eerstejaarsstudent Elektrotechniek
‘Frank is voor mij de beste docent ooit! Natuur- en wiskunde zijn niet bepaald makkelijk, maar dankzij Frank kijk ik uit naar die colleges. Zelfs als ik voor enkel twee uurtjes wiskunde vanuit Zeeland moet komen, doe ik dat met plezier. Bedankt voor de fijne lessen Frank, voor mij ben jij de winnaar!’

Robert Franken, eerstejaarsstudent Elektrotechniek
‘Hij staat eigenlijk niet graag in het middelpunt van de belangstelling, terwijl ik Frank de titel zó gun. Ik zit al twintig jaar in de schoolbanken, maar ik heb nog nooit leskregen van een docent die vertelt zoals hij. Frank praat ook graag over zijn liefhebberijen, zoals motoren en sport. Het maakt niet uit waarover hij praat, het is altijd met heel veel passie.’

Greg van de Kreeke – Academie voor Veiligheid en Bestuur, Den Bosch

‘Hij zoekt actieve werkvormen om de studenten bij de les te houden’

Richard Verwoert en Erwin Guijt, tweedejaarsstudenten Bestuurskunde
‘Wij vinden Greg een goede docent omdat zijn colleges altijd doordrenkt zijn van humor. Hij geeft goede voorbeelden vanuit de praktijk en combineert dit uitstekend met de droge theorie. Verder heeft hij oog voor elke student en zoekt hij actieve werkvormen om de studenten bij de les te houden. Het zou geweldig zijn als zijn lesmethode bekroond zou worden!’

Punt. Of had jij nog wat?

Greg Fanclub

Allemaal op Greg stemmen!! Is echt een toffe kerel. :)

2017-05-30 14:13:39

Meer lezen?