Terug naar overzicht

Avansvoorzitter Rüpp nieuwe burgemeester Den Bosch?

Wie zouden Bossche inwoners graag als burgemeester zien als ze het zelf voor het zeggen hebben? Het Brabants Dagblad maakte een lijst met zeven kandidaten waarop gestemd mag worden. Waaronder CvB voorzitter Paul Rüpp. ‘Met Rüpp staat er iemand.’

Het is maar speculeren en een officieel lijstje is het niet. Toch prijkt de naam van Paul Rüpp, College van Bestuur, als zevende op de lijst. Rüpp heeft zijn sporen in de provincie (kamerheer van de koning), regio (Uden), en de stad (Avans) liggen, schrijft het BD. Rüpp is geliefd als oud-wethouder in de politiek en bij de inwoners van Uden. Wil jij stemmen op Rüpp? Dat kan hier.

Andere namen die de krant noemt zijn onder meer die van commissaris van de Koning Han Polman, minister Melanie Schultz van Haegen en de Eindhovense wethouder Staf Depla.

In 2014 werd Rüpp al getipt als nieuwe burgemeester van Breda.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?