Terug naar overzicht

Fietsers Avans halen meer dan 10.000 euro op

De deelnemers aan de Tour d Avans hebben woensdag een bedrag van 10.500 euro bij elkaar gefietst. Het geld wordt geschonken aan drie goede doelen.

Voor het eerst werd de jaarlijkse fietstocht op een woensdag gereden. En waar eerdere edities vanwege het weer moesten worden verzet, was het gisteren natuurlijk heerlijk weer om op de fiets te stappen.

Drie afstanden
Rond tien uur vertrokken de eerste van in totaal honderd deelnemers van Den Bosch via Tilburg en Breda terug naar Den Bosch. Medewerkers en studenten konden kiezen uit drie verschillende afstanden: 75, 100 of 150 km.

Het bedrag van 10.500 gaat naar KWF Kankerbestrijding / Alpe d’Huzes, Stichting Ride4Kids, en het Medisch Centrum Togo J.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?