Terug naar overzicht

The Tosti Club naar de Onderwijsboulevard

Een tosti met pindakaas, taugé en sambal of mascarpone, nutella en banaan? Het is weer eens wat anders dan een Subway of een lauwe panini uit de kantine. Vanaf november strijkt The Tosti Club neer in het Paleiskwartier in Den Bosch.

Wie zin heeft in vette hap, kan terecht in de kantine of aan de overkant bij de frietzaak. Een broodje van de Subway op zijn tijd is ook oké. Maar wie iets wat bijzonders wil, kan vanaf november zijn hart ophalen. De in Breda al populaire The Tosti Club opent even verder bij het Avansgebouw nabij de Onderwijsboulevard haar deuren.

Molen
De zoon van oprichter Jacco Heijkoop heeft een grote liefde voor molens en het malen van graan. Door zijn verstandelijke beperking is zijn smaak beperkt, maar tosti’s vindt hij heerlijk. Het brood van de tosti’s die bij The Tosti Club worden geserveerd, wordt gemaakt van het meel dat door zijn zoon is gemalen.

Tosti met mascarpone
The Tosti Club serveert niet van die platgedrukte tosti’s zoals je zelf maakt na het stappen, maar tosti’s van dikke plakken brood die op een bakplaat in een speciale grill gaan. Natuurlijk kun je er simpele tosti’s met ham en kaas krijgen. Maar ook combinaties waar je zelf niet zo één, twee, drie aan denkt. Zoals de OJK tosti van krentenbrood met mascarpone, appel, kaneel, bolletje vanille-ijs.

Loopt het water je al in de mond en kun je nog niet wachten tot november? Kijk dan wat voor tosti jij bent.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?