Terug naar overzicht

Avansstudenten na aanslag Londen: ‘komt nu wel erg dichtbij’

Foto: Pixabay.comHet International Office van Avans heeft meteen na de aanslag in Londen contact opgenomen met alle Avansstudenten die momenteel in Groot-Brittannië verblijven. Dat zijn er 29, waarvan er tien zich in Londen bevinden.

De meeste Avansstudenten in Groot-Brittannië reageren gelaten op de aanslag. Al vinden sommigen het “nu wel erg dichtbij komen”, zo blijkt uit een rondgang door het International Office. Geen van de studenten wil op dit moment zijn stage of studie in Groot-Brittannië afbreken.

Onrustige nachten
Sommige studenten spreken van een aantal onrustige nachten na de aanslagen in Manchester en Londen. Het International Office van Avans houdt een vinger aan de pols.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?