Terug naar overzicht

Geen treinen tussen Tilburg en Den Bosch tijdens tentamenweek

Foto: Flickr/Emile Krijgsman, https://flic.kr/p/vzbez3

Wie tijdens de tentamenweek met de trein op en neer reist tussen Tilburg en Den Bosch of Boxtel, moet rekening houden met veel extra reistijd. Prorail heeft die week namelijk uitgekozen om op meerdere plekken tegelijk aan het spoor te werken.

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober rijden er geen treinen tussen Tilburg en Den Bosch en tussen Tilburg en Boxtel. Die week is het herfstvakantie voor basisscholen en middelbare scholen, maar bij Avans is het dan tentamenweek. Op het traject worden bussen ingezet. Dat kan een half uur extra reistijd opleveren.

Tilburg niet bereikbaar
In het weekend van 14 en 15 oktober is Tilburg helemaal niet per trein te bereiken. Dan rijden er ook geen treinen tussen Breda en Tilburg en tussen Tilburg en Eindhoven.

Station Tilburg Universiteit, dat op loopafstand van Avans Tilburg ligt, wordt die week vernieuwd. Het “eilandperron” wordt verbreed en om daar te komen hoef je straks niet meer het spoor over te steken.

Op een rijtje:
• Vanaf zaterdag 14 oktober 09.00 uur tot zondag 15 oktober 16.00 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch, tussen Tilburg en Boxtel en tussen Tilburg en Breda
• Vanaf zondag 15 oktober 16:00 uur tot en met zondag 22 oktober is er geen treinverkeer mogelijk tussen Tilburg en Boxtel en tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?