Halte Hogeschoollaan vervalt tijdelijk: uitstappen op de Molengracht

  Vanaf aanstaande maandag tot en met vrijdag 13 oktober vervalt de bushalte bij de Hogeschoollaan in Breda. Wel komt er een voorlopige bushalte aan de Molengracht bij de ingang van het Avansparkeerterrein en de parkeergarage van het Amphia Ziekenhuis,

  Moet je dus bij Avans op de Hogeschoollaan zijn, stap dan uit bij de tijdelijke halte aan de Molengracht. Je vindt de halte vlakbij het parkeerterrein van Avans. Bij diezelfde halte pak je ook de bus richting het station.

  De halte op de Lovensdijkstraat richting centrum en het station wordt overigens nog wel aangedaan door twee bussen: stadslijn 1 en wijkbus 3.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.