Terug naar overzicht

7 herfstitems om je stufi aan uit te geven

Studiefinanciering is weer binnen! Dat is fijn, want het is de hoogste tijd om coole herfstitems in te slaan. Wij selecteerden 7 must-haves:

1. Regenlaarzen
Bijvoorbeeld die van Nokian Hai. Stel je namelijk eens voor dat je als 23-jarige student in de regenplassen springt zónder hip rubberen schoeisel. Dat zou echt super gênant zijn.

2. Muts
Oké, je moet er het hoofd voor hebben. Maar als je dat hebt is de muts jouw favoriete herfstaccessoire. Erg fijn om je oren warm te houden tijdens die koude ochtenden op de fiets. Bij TWOTHIRDS heb je leuke die ook nog eens fairtrade zijn.

3. Festivaltickets

Ga jij alleen in de zomer naar festivals? Zonde! In november zijn er genoeg feestjes. Voorkom dat je de hele maand op de bank zit en koop tickets voor Herfstdrift, We Are Electric of Le Guess Who?.

4. Sloffen
Heb jij een oma die jou elk jaar een zelfgebreid paar sokken cadeau doet? Lucky you! Helaas is niet iedereen zo goed voorzien. Voor die mensen zijn sloffen een prima alternatief. Ga voor schapenwol van Bernadino. Of sjees gewoon naar de Primark.

5. Paraplu

En het liefst zo’n eentje die niet na elke windstoot dubbel klapt.

6. Bioscoopkaartjes

De herfst is een echt bioscoopseizoen. Er komen deze maand een paar spannende films uit. Zak tijdens de volgende date met je liefde/huisgenoten/moeder weg in de rode stoelen en kijk naar Murder on the Orient Express, Jigsaw of Justice League.

7. Heel veel bokbier

De ultieme herfstsmaak in een flesje. Mét een hoger alcoholpercentage dan normaal bier. Wat wil je nog meer?!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?