Avans doneert 600 pennen en 600 A4-blokken aan Sint-Maarten

  Orkaan Irma heeft begin september flink huisgehouden op Sint-Maarten. Ook basisscholen zijn hard getroffen. Avans doneert zeshonderd pennen en zeshonderd A4-blokken aan de scholen op het eiland.

  “Hoewel de berichtgeving over de ramp en de gevolgen ervan, is verdwenen uit de media hebben de bewoners nog wel behoefte aan hulp”, zegt Ruth Groenewoud van stichting Miss IQ, die als doel heeft kinderen en jongeren in het Koninkrijk der Nederlanden een betere toekomst te bieden.

  Containers
  Ruth was vanochtend op Avans in Breda om de dozen met pennen en schrijfblokken op te halen. “We slaan dit allemaal op tot we twee containers gevuld hebben. Dat is bijna zover. We zijn nu ook geld aan het inzamelen voor het verschepen.” De planning is om de spullen in december op het eiland te hebben.

  De door Avans gedoneerde spullen worden verdeeld over diverse basisscholen op Sint-Maarten.

  MEER ARTIKELEN OVER

     

  DEEL DIT ARTIKEL

  REAGEER OP DIT ARTIKEL

  * Verplicht veld

  REACTIES

  Er zijn nog geen reacties.

  TRENDING OP SOCIAL
  Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

  Volg Punt.