Terug naar overzicht

Geef jouw mening over uitgaan in Breda

Wat vind jij van het uitgaansleven van Breda?  Gemeenteraadsleden, bewoners, ondernemers en stappers komen 8 november samen tijdens de eerste editie van BredaPraat om in te zoomen op Breda als uitgaansstad. 

Volgens eventplanner Billy kan het creatiever. “Breda heeft geen nachtcultuur zoals Enschede en Tilburg,” vertelt Billy aan BredaVandaag. “Er komen alleen maar Bredanaars op uitgaansavonden af.”

Clubavonden
De eventplanner is al sinds zijn zestiende bezig met het organiseren van evenementen. Hij vindt dat Breda creatiever moet zijn en exclusieve clubavonden moet organiseren om mensen uit andere steden te trekken. “Om dat te bereiken moet je toffe artiesten boeken, een decor wegzetten en een lichtshow maken. Het moet totaal anders zijn dan uitgaan in een kroeg.”

Openingstijden
Ook wil Billy het Bredase culturele leven stimuleren door de openingstijden voor clubs te verruimen tot zes uur. Daarover gaat hij in gesprek met de gemeenteraad.

Wil jij ook inspraak hebben over het uitgaansleven in Breda? Kom dan woensdag 8 november naar café Kerkplein. Inloop 19.30, aanvang 20.00. Toegang is gratis. Bezoek ook de facebookpagina.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?