Schrijf je nu in voor de Brabant Robot Challenge

  Foto: Beeldveld/ Wilfried ScholtesDe Brabant Robot Challenge is een reeks colleges en bijeenkomsten waarbij studenten werken aan vraagstukken rondom robotica. Studenten van Tilburg University, de TU Eindhoven, Fontys en Avans kunnen meedoen aan de Challenge.

  In februari start de tweede editie van de Brabant Robot Challenge. In zeven bijeenkomsten wordt in multidisciplinaire projectgroepen gewerkt aan opdrachten uit de praktijk. Vorig studiejaar onderzochten studenten bijvoorbeeld hoe robots ingezet kunnen worden in de zorg bij dementerende ouderen.

  Daarnaast zijn er kennissessies waarbij docenten college geven over de verschillende aspecten van robotica.

  Inschrijven kan nu.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.