Avansdocent opnieuw Eindhovens Raadslid van het Jaar

  Foto: Mark Frerker/GroenLinks EindhovenRik Thijs, docent bij de opleiding Mens en Techniek in Tilburg, is maandag voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Raadslid van het Jaar in Eindhoven. Thijs is naast zijn werk bij Avans fractievoorzitter van GroenLinks in Eindhoven.

  De jury roemt Thijs om zijn deskundigheid, dossierkennis en vanwege zijn rol in de debatten in de gemeenteraad.

  Achthonderd stemmen
  Het is de tiende keer dat in Eindhoven de verkiezing van het raadslid van het jaar plaatsvond. Bij de onafhankelijke jury zijn zo’n achthonderd stemmen binnengekomen: van politici, ambtenaren, journalisten en van maatschappelijk actieve Eindhovenaren.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.