Terug naar overzicht

Nieuwe opleidingscommissies Avans officieel aan de slag

illustratie: Janine JansenDe opleidingscommissies van Avans bestaan dit jaar uit nieuwe leden. Nu is het tijd voor hen om aan het werk te gaan. Een gezamenlijke kick-off moet de verschillende commissies een vliegende start bezorgen.

Op maandag 22 januari krijgen leden van de opleidingscommissies de kans elkaar te ontmoeten tijdens de bijeenkomst Samen van Start. Naast een plenair deel waarin verschillende sprekers vertellen hoe zij medezeggenschap beleven, vertelt Jacomine Ravensbergen hoe zij aankijkt tegen het werk van de opleidingscommissies.

Trainingen
Onderwijs.Pro geeft een workshop ‘De opleidingscommissie als kwaliteitspartner’. Deze organisatie verzorgt het komend jaar de trainingen voor de opleidingscommissies.

Ben jij lid van een opleidingscommissie, meld je dan aan voor de bijeenkomst.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?