Nieuwe opleidingscommissies Avans officieel aan de slag

  illustratie: Janine JansenDe opleidingscommissies van Avans bestaan dit jaar uit nieuwe leden. Nu is het tijd voor hen om aan het werk te gaan. Een gezamenlijke kick-off moet de verschillende commissies een vliegende start bezorgen.

  Op maandag 22 januari krijgen leden van de opleidingscommissies de kans elkaar te ontmoeten tijdens de bijeenkomst Samen van Start. Naast een plenair deel waarin verschillende sprekers vertellen hoe zij medezeggenschap beleven, vertelt Jacomine Ravensbergen hoe zij aankijkt tegen het werk van de opleidingscommissies.

  Trainingen
  Onderwijs.Pro geeft een workshop ‘De opleidingscommissie als kwaliteitspartner’. Deze organisatie verzorgt het komend jaar de trainingen voor de opleidingscommissies.

  Ben jij lid van een opleidingscommissie, meld je dan aan voor de bijeenkomst.

  MEER ARTIKELEN OVER

     

  DEEL DIT ARTIKEL

  REAGEER OP DIT ARTIKEL

  * Verplicht veld

  REACTIES

  Er zijn nog geen reacties.

  TRENDING OP SOCIAL
  Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

  Volg Punt.