Terug naar overzicht

Recensie: rijke vlerk steelt de show in ontvoeringsdrama All The Money In The World

All The Money In The World is de verfilming van de ontvoering van de tiener Paul Getty in Italië in 1973. Getty is de kleinzoon van J.P. Getty, in die jaren de rijkste man ter wereld. Maar, als je de film moet geloven, ook de grootste vlerk op aarde. J.P. weigert de miljoenen losgeld te betalen voor zijn kleinzoon.

Het is de moeder van Paul (gespeeld door Michelle Williams) die samen met ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) probeert te jongen de redden uit de handen van de maffia.

Kevin Spacey
Regisseur Ridley Scott heeft een te lang durende film gemaakt die op enkele momenten na, nooit echt boeiend wordt. Hoogtepunt is Christopher Plummer als de steenrijke J.P. Getty. Dat is een knappe prestatie gezien de hele film al gemaakt was met Kevin Spacey in dezelfde rol. Toen die in opspraak raakte rondom MeToo, besloot Ridley Scott de scenes opnieuw te filmen, maar dan met Plummer.

All The Money In The World draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?