Nomineer nu jouw Avansdocent van het jaar 2018!

  Wie is die éne docent die net dat beetje extra geeft waardoor hij of zij in het zonnetje moet worden gezet? Vanaf vandaag mag je weer je leukste, beste, grappigste, slimste docent nomineren voor de Docent van het Jaar verkiezing!

  Welke docent viel er dit jaar in bijzondere zin op en verdient deze eerzame titel? Ieder jaar organiseert Punt de Docent van het Jaar verkiezing. Tot en met 17 mei 23.59 uur kun jij jouw favoriete docent via Facebook nomineren. Uit alle nominaties, wordt een top 5 gevormd waarop jullie vanaf 21 mei mogen stemmen. De winnende docent mag zich een jaar lang Docent van het Jaar noemen.

  Nomineren mag onder het Facebookbericht, Instagram, dit bericht of mail de naam van jouw favoriete docent plus een motivatie.

  Tiende keer
  Dit is tiende keer dat Punt de prijs uitreikt. Voor het vierde jaar op rij mocht vorig jaar een Bossche docent de prijs in ontvangst nemen. De eretitel ging naar Nina van Ingen, docent Verpleegkunde. In 2015 won Brian Kayes, docent bij de Academie voor Industrie en Informatica, in 2014 Sofie van der Vleuten, docent bij Sociale Studies en in 2013 Corry Derks, docent Verpleegkunde.

  Lees ook: Nina van Ingen wint titel Avansdocent van het Jaar 2017!

  Gaat het tij keren en wint dit jaar voor het eerst in vijf jaar weer een Bredase docent de titel of gaat er voor het eerst een Tilburgse docent met de prijs aan de haal? Stemmen mag vanaf nu!

  Meer artikelen over

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Helga Donga IBL Avans Hogeschool Den Bosch is docent van het jaar!

  • Helga Donga is de beste docent! Geeft innovatieve, hele leerzame en leuke lessen. Daarnaast is ze ook nog een super goede inspirator. Ze speelt een grote rol in de veel belangrijkere persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen!

  • Anneke Reemeijer – van Raalte is voor mij echt de beste docent ooit. Zij mag van mij in 4 zonnetjes tegelijk worden gezet.