Terug naar overzicht

Eerst herinschrijven dan vakantie

Flickr/ThomasZumbiehl https://www.flickr.com/photos/tzumbiehl/Het studiejaar zit er bijna op. Waarschijnlijk heb je nog wat (her)tentamens staan en daarna begint je vakantie. Vergeet niet je herinschrijving af te ronden, zodat je in september zonder gedoe verder kunt met je opleiding.

Je moet op 1 september ingeschreven zijn voor het studiejaar 2018-2019. Als je herinschrijving niet die datum is afgerond, inclusief het bevestigen van de digitale machtiging, word je Avans-netwerkaccount geblokkeerd en mag je geen onderwijs meer volgen. Herinschrijven doe je via Studielink.

Ga je afstuderen?

Als je vóór 1 september 2018 gaat afstuderen bij Avans, dan hoef je je natuurlijk niet te herinschrijven. Ga je wel in 2018 afstuderen, maar ná 31 augustus, dan moet je je wel herinschrijven. Zodra je bent afgestudeerd kun je je uitschrijven via www.studielink.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?