Terug naar overzicht

Vanaf woensdag drie dagen geen bussen naar Avans vanwege staking

Er rijden vanaf woensdag voor tenminste drie dagen geen bussen naar Avans in Den Bosch, Tilburg en Breda. Vakbond CNV en FNV zetten de OV-staking door. De hertentamens en afstudeerzittingen bij Avans gaan gewoon door.

De Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer (VWOV) is woedend dat de staking door gaat. De buschauffeurs leggen opnieuw het werk neer omdat ze ontevreden zijn over de nieuwe cao. Zij eisen vermindering van de werkdruk en loonsverhoging.

Zoek alternatieven
Avans adviseert om tijdig alternatieven te vinden. Bussen van Arriva, Qbuzz, Connexxion, Keolis, EBS en Hermes rijden niet. Ook vallen er enkele regionale treinlijnen uit. Meer informatie over de staking vind je op de websites van de betreffende vervoerders.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?