Terug naar overzicht

Grote Brabantse stroomstoring die ook Avans Tilburg trof voorbij

In een groot deel van Midden-Brabant lag het elektriciteitsnetwerk vanochtend plat. Ook Avans in Tilburg werd getroffen. Inmiddels is de stroomstoring weer voorbij.

Avans adviseerde via onder meer Twitter om ergens anders te gaan werken.

Introductieweek
De introductieweek in Tilburg heeft geen grote hinder ondervonden van de stroomstoring. Een aantal studenten stond net onder de douche en moest het met kouder water doen, maar de intro kon volgens plan doorgaan. De organisatie beschikt namelijk over een noodaggregaat. Vandaag is de laatste dag voor de eerstejaars in Tilburg, morgen kunnen ze bijkomen om na het weekend echt te beginnen aan hun opleiding bij Avans.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?