Terug naar overzicht

Rien Brouwers nieuwe directeur Academie voor Deeltijd

Rien Brouwers start per 1 oktober als directeur bij de Academie voor Deeltijd (AVD). Brouwers is momenteel secretaris van het College van Bestuur van Avans en was voorheen onder meer directeur van het Leer- en Innovatiecentrum.

Brouwers is geen onbekende bij de AvD. Zowel intern als extern is hij vanaf het begin betrokken geweest bij de totstandkoming van de academie. Een academie die de laatste jaren hard gegroeid is waardoor er financiële tekorten zijn ontstaan.

André Gehring heeft als interim-directeur het afgelopen half jaar in samenspraak met de medewerkers een nieuwe koers uitgezet die ervoor moet zorgen dat de academie financieel rendabel wordt. Gehring keert per oktober terug naar zijn eigen academie AI&I.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?