Terug naar overzicht

Tilburgse studenten opgelet: goed eten voor weinig met Too good to Go-app

Een magic box gevuld met verschillende zoete en hartige producten uit Peru of groente en fruit van Appelsien. Wat je krijgt is elke keer een verrassing. Voor een prikkie koop je via de app Good to Go bij verschillende Tilburgse winkels eten dat anders weggegooid wordt.

Wéér iets tegen voedselverspilling, denk je misschien. Maar de app Good to Go is sinds de lancering in Amsterdam zeer populair. Meer en meer ondernemers uit diverse steden doen er aan mee, zoals nu ook uit Tilburg.

Lekkers
Groente en fruit van Appelsien, bloemen van Daisy Lane, Peruiviaans eten van Marcia’s Taste of Peru, broodjes van Bakker Bart of Marokkaans van de CousCousbar. Een kleine greep uit de aangesloten winkels.

Via de app kun je zien bij welke winkels voor welk leuke bedrag je aan het einde van de dag zo’n magic box kunt ophalen. Gevuld met producten die die dag niet zijn verkocht. Duurzaam én goed voor de portemonnee!

Punt. Of had jij nog wat?

Kaan

Klinkt meer als reclame praat dan nieuws.

2018-09-28 17:28:21

Meer lezen?