Tilburgse studenten opgelet: goed eten voor weinig met Too good to Go-app

  Een magic box gevuld met verschillende zoete en hartige producten uit Peru of groente en fruit van Appelsien. Wat je krijgt is elke keer een verrassing. Voor een prikkie koop je via de app Good to Go bij verschillende Tilburgse winkels eten dat anders weggegooid wordt.

  Wéér iets tegen voedselverspilling, denk je misschien. Maar de app Good to Go is sinds de lancering in Amsterdam zeer populair. Meer en meer ondernemers uit diverse steden doen er aan mee, zoals nu ook uit Tilburg.

  Lekkers
  Groente en fruit van Appelsien, bloemen van Daisy Lane, Peruiviaans eten van Marcia’s Taste of Peru, broodjes van Bakker Bart of Marokkaans van de CousCousbar. Een kleine greep uit de aangesloten winkels.

  Via de app kun je zien bij welke winkels voor welk leuke bedrag je aan het einde van de dag zo’n magic box kunt ophalen. Gevuld met producten die die dag niet zijn verkocht. Duurzaam én goed voor de portemonnee!

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Klinkt meer als reclame praat dan nieuws.