Boekenmarkt Xplora Breda en Den Bosch

  Illustratie: Elmarye Aaij
  Van 10 tot en met 20 december verkoopt Xplora op de Onderwijsboulevard in Den Bosch en de Hogeschoollaan in Breda boeken voor maar 1 euro. De opbrengst gaat naar twee goede doelen die zich helemaal op kinderen richten: Kanjerketting en Kinderen van de Voedselbank.

  De Kanjerketting is een initiatief van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) en biedt morele steun aan kinderen met kanker. Kinderen van de Voedselbank zorgt voor kledingpakketten voor kinderen uit gezinnen die het financieel absoluut niet breed hebben.

  De boekenmarkt vind je in Den Bosch op de 3e verdieping en in Breda op de begane grond.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.