Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste kerstevenementen van Avans

December is weer aangebroken en dat betekent maar een ding voor de studieverenigingen: kerstborrels, kerstgala’s en kerstdiners. Wij maakten een overzicht van de leukste kerstevenementen van 2018.

Breda
Studentenvereniging Virgo organiseert dit jaar op 13 december een Blackout Bingo. Deze bingoavond is volledig in kerstthema. De entree bedraagt 3 euro. Dit kun je aan de deur betalen.

Den Bosch
WTB sv Het Koppel, Studievereniging Error418 en Uerius Brabus Events organiseren ook dit jaar samen de Kerstcalatieborrel 2018. Dit grote feest vindt plaats op 13 december in het W2 Poppodium. Dit jaar is de borrel niet alleen voor studenten van AI&I, maar ook voor alumni en introducés. Tickets kun je zowel op de website als bij de deur halen. Ben je van plan ook een hapje mee te eten? De foodtickets zijn alleen beschikbaar in de voorverkoop.

S.V. Animoso organiseert dit jaar alweer voor de derde keer de Foute kerstparty. De dresscode is heel belangrijk: hoe fouter je kersttrui, hoe beter. Het feest is op woensdag 19 december in Café Lalalaa.

Tilburg

S.V. Totus is dit jaar ook van de partij met een kerstborrel. De borrel vindt plaats op 20 december. Met een bijdrage van 5 euro kan er zelfs een hapje mee worden gegeten. “Iedereen is van harte welkom in onze sociëteit voor een borrel”, alsdus Totus.

Last but not least organiseert studentenvereniging Olof Project X-Mas. Het feest vindt plaats op 20 december. Geen lid van de vereniging? Geen probleem. Je kunt gewoon binnenlopen. Als je zin hebt in echt een knalfeest, dan is dit iets voor jou. Vergeet niet om al je vrienden uit te nodigen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?