Avansmemes: dé Instagrampagina over je dagelijkse dosis Avansleed

Instagrampagina Avansmemes is de verzamelplek voor collectief leed over de vervelende momenten van je studie aan Avans. Met een knipoog uiteraard. Over Ome Duo, samenwerken en stress.

Oprichter en Bossche student Communication & Multimedia Design Cody de Leeuw: “Memes zijn erg populair dus nam ik het initiatief om dit account aan te maken.” Tevens is het voor hem en mede-poster Ruben ook een vorm van ontspanning. Hij licht toe: “Zie het als een sudoku, wat veel mensen een fijn tijdverdrijf vinden. Dat heb ik bij memes. Verder is het account ook voor de lol opgericht en was ik benieuwd hoe ver het zou komen.”

View this post on Instagram

Elke keer hetzelfde liedje..

A post shared by Avans Memes (@avansmemes) on

De herkenbare memes komen niet alleen uit de koker van Cody en Ruben: “Medestudenten mogen memes insturen over bijvoorbeeld problemen die zij ervaren binnen Avans. Neem de Xplora meme. Natuurlijk is alles met een knipoog.”

Avansgerelateerd
    Om vooral over Avans te posten, is een bewuste keuze. “Toen we ongeveer op 130 volgers zaten, heb ik in onze story een poll gehouden. Of volgers alleen maar Avans gerelateerde memes of ook normale memes wilden. De uitslag was 78% Avans memes en 22% ook normale memes. De studenten keken dus meer uit naar Avans gerelateerde memes.”

Ook Avans updaters
    Andere categorieën, maar wel Avansgerelateerd: Avansliftselfies en GespotAvans. En als dat nog niet genoeg is, plaatst ook Studelen studentenmemes. Zodat je de herkenbare problemen van uitstelgedrag nog even verder kunt uitdiepen door eindeloos te scrollen door deze Instagrampagina’s.