Grote netwerkstoring bij Avans inmiddels voorbij

Avans wordt geteisterd door een grote netwerkstoring. Dit verhindert het inloggen op onder andere het intranet, Avans.nl en andere applicaties.

De helpdesk vermoedt dat de storing voortkomt uit Surfspot, de server waar alles van Avans op draait.

Degenen die met een eigen laptop werken, hebben vooralsnog wel toegang tot sommige applicaties. Weliswaar beperkt.

Op storing.avans.nl staat aangegeven dat het nog niet bekend is wanneer de storing wordt opgelost. “Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.”

Update
    De storing die vanochtend in het netwerk van Avans plaatsvond is verholpen. Alle applicaties werken weer.