Terug naar overzicht

6 cadeautips voor jouw Valentijn

Last minute nog even een valentijnscadeau willen scoren voor je liefje, veel van ons kennen dit wel. Nog voordat je de deur uit bent gestapt kom je al tot de conclusie dat je geen idee hebt wat je moet kopen. Om je een handje te helpen vind je hier 6 Valentijn cadeautips.

Liefde gaat door de maag
Precies, liefde gaat door de maag! Daarom is je partner trakteren op een etentje een superleuk idee. Neem je lief mee naar zijn/haar favoriete restaurant, vet romantisch! Tip: reserveer op tijd zodat je gegarandeerd een plekje hebt.

Origineel
Wil je een écht origineel cadeau geven? Neem dan eens een kijkje op ditverzinjeniet.nl. Op deze site vind je originele, grappige en verrassende cadeaus. Rond Valentijnsdag verschijnt er een valentijnscategorie. Zeker de moeite waard om eens op te kijken als je wil gaan voor iets excentrieks.

Geen cadeaubonnen
Geef liever geen cadeaubonnen. Dat is vrij onpersoonlijk. Een bon kun je ook aan je collega geven, of aan een vage kennis. Kies daarom voor iets wat dichter bij jou en je partner staat, iets wat betekenis heeft voor jullie.

Hotel
Als je het echt romantisch wil maken, kun je een hotel boeken voor jou en je partner. Kies een hotel uit in een leuke stad en plan iets leuks om te doen die dag. Je kunt zelf kiezen hoe duur je het wil maken. Kies er bijvoorbeeld voor om er een arrangement bij te nemen. Hierdoor wordt jullie kamer misschien wel voorzien van bubbels, kaarslicht en ontbijt op bed!

Kaartje
Mocht je nou niet veel budget hebben, of je wil gewoon iets kleins geven, dan is een kaartje een goed idee. Op greetz.nl kun je je kaart volledig personaliseren, bijvoorbeeld met foto’s van jou en je partner. Zet er een leuke, persoonlijke tekst in en voilà! Tip: schrijf de kaart zelf, dat maakt het nog persoonlijker.

Cliché, maar leuk!
Mocht je na al deze ideeën nog steeds geen inspiratie hebben voor een cadeau voor je lief, dan kun je altijd nog bloemen, chocolade of een geurtje geven. Oké, het is misschien een beetje cliché, maar houden we daar stiekem niet van? Welke vrouw wordt er nou niet gelukkig van een mooie grote bos bloemen met een chocoladereep? En een geurtje, daar worden zowel jij als je lekker ruikende partner blij van.


Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?