Recept van de maand: Pasta met chili garnalen en Parmezaanse kaas

    In een restaurant de meest lekkere pasta bestellen, vervolgens thuis proberen na te maken en nog niet eens in de buurt komen.. Herkenbaar? Nou het is mij EINDELIJK gelukt! Deze pasta is super easy te maken en ook nog eens overheerlijk.

    2 personen
    Ingredienten:

    • 150 gram pasta
    • 100 gram garnalen in chili-olie
    • 100 gram Hollandse garnalen
    • 1 blokje groentebouillon
    • 1 teen knoflook
    • Sap van een halve  citroen
    • Parmezaanse kaas
    • Peterselie
    • Optioneel: stokbrood

    Bereidingswijze:

    Kook de pasta volgens de verpakking met het blokje groentebouillon. Wanneer de pasta bijna klaar, is hoef je pas te beginnen met de garnalen, want deze zijn al gaar!
    Doe wat olie van de garnalen in chili-olie in de pan en pers de knoflook uit. Voeg de garnalen toe en laat het even aanbakken. Pers een halve citroen uit boven de pan en roer goed door.
    Wanneer de pasta klaar is giet je deze af en doe je de pasta in de pan erbij. Zet op een laag vuurtje!
    Roer alles goed door elkaar en verdeel over twee borden. Rasp naar smaak wat Parmezaanse kaas over de pasta en maak af met wat peterselie.

    Tip: snijd wat stukjes stokbrood om in de pan met olie te dippen.

    Eet smakelijk!

    MEER ARTIKELEN OVER

    DEEL DIT ARTIKEL

    REAGEER OP DIT ARTIKEL

    * Verplicht veld

    REACTIES

    Er zijn nog geen reacties.

    TRENDING OP SOCIAL
    Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

    Volg Punt.