Avans vraagt je mening: hoe ziet het onderwijs er in de toekomst eruit?

  De wereld verandert en Avans verandert mee. Dat heeft gevolgen voor ons toekomstig onderwijs. En wie weet er nou beter wat nodig is dan studenten? Daarom wil de hogeschool de mening van studenten horen over het huidige onderwijs en welke verandering zij graag zien voor de toekomst.

  Kun je binnenkort vakken shoppen bij verschillende opleidingen? Worden de lesroosters flexibeler en zou je liever tentamen doen op het moment dat je alle theorie wel beheerst en niet willen wachten tot week 8? Dat zijn vragen waar Avans graag een antwoord op heeft.

  Studenten krijgen via hun opleiding een vragenlijst. De respons van studenten vormt een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het ambitieplan 2025.

  Meer artikelen over

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.