Je kunt nu ook appen met het International Office

  Illustratie: Elmarye Aaij


  Jij zit op WhatsApp, het International Office (IO) van Avans nu ook. Vragen over bijvoorbeeld je Erasmusbeurs of een buitenlandstage kan je voortaan ook via de app stellen
  .

  Op Whatsapp is het IO bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur. Binnen een kwartier heb je een appje terug.

  Het International Office van Avans is er voor advies en ondersteuning aan internationale studenten én Nederlandse studenten die een onderwijsprogramma in het buitenland willen volgen. Behalve via Whatsapp is het IO ook te bereiken via de Studenten Informatie Balie. Het IO heeft ook Facebook en Instagram

  Facebook-community voor studenten
  Ga je naar het buitenland voor je studie? Word dan lid van Avans goes abroad. Via deze Facebook-community kom je in contact met andere Avansstudenten die ook tijdens hun opleiding naar het buitenland gaan, er zitten of er net zijn geweest. Dé plek om info, foto’s en tips uit te wisselen.

  Meer artikelen over

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.