Aankomende Kunststudent gaat viral met tamelijk briljante kameroproep

  12 punten gaan naar: @Schattebauwke die een kamer in Breda zoekt. Dit weekend ging ze viral met haar ‘kleurrijke’ videoclip en nummer in haar zoektocht naar een kamer. “Een kamer vinden is overal moeilijk en hospiteren is gewoon vervelend.”

  “Jo broeders ik ben Bauwke

  Een heel gezellig Brabants vrouwke!”

  “Ik kreeg amper reacties als ik berichtjes stuurde. Dus ik dacht dan doe ik het maar zo”, vertelt ze over de totstandkoming van haar video. In luttele dagen werd haar clip opgepikt en meer dan 60 duizend keer bekeken.

  En het heeft een soort van resultaat opgeleverd voor de aankomende student aan de AKV|St.Joost. Naast reacties dat het geniaal is, heeft ze deze week meerdere kijkavonden. “Allemaal door mijn video.”

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.