Nomineer jouw favoriete docent voor de Docent van het Jaar 2019 verkiezing!

  Welke docent zorgt ervoor dat jij het lastigste vak begrijpt? Wie gaf jou die wijze raad en extra steun waardoor jij weer verder kon? Vanaf vandaag mag je weer jouw favoriete betrokken, bevlogen, inspirerende, humoristische Avansdocent nomineren voor de Docent van het Jaar verkiezing!

  Welke docent viel er in bijzondere zin op en verdient de eervolle titel Docent van het Jaar? Van net een paar maanden binnen tot oude rot in het vak: er lopen zoveel docenten rond bij Avans die op diverse manieren het verschil maken.

  Ieder jaar organiseert Punt de Docent van het Jaar verkiezing. Tot en met 23 mei 23.59 uur kun jij jouw favoriete docent nomineren. Uit alle nominaties, wordt een top 5 gevormd waarop jullie tot en met 6 juni mogen stemmen. De winnende docent mag zich een jaar lang Docent van het Jaar noemen.


  Nomineren mag onder het Facebookbericht, Instagram, dit bericht of mail de naam van jouw favoriete docent plus een motivatie.

  Elfde keer
  Punt reikt dit jaar voor de elfde keer de prijs uit. Voor het vijfde jaar op rij mocht vorig jaar een Bossche docent de prijs in ontvangst nemen. De eretitel ging naar Helga Donga. Nina van Ingen, docent Verpleegkunde, won twee jaar geleden de titel. Andere voorgangers waren Brian Kayes, docent bij de Academie voor Industrie en Informatica, en Sofie van der Vleuten, docent bij de Academie voor Sociale Studies.

  Lees ook: Helga Donga wint titel Avansdocent van het Jaar 2018!

  Gaat het tij keren en wint dit jaar voor het eerst in zes jaar weer een Bredase docent de titel of gaat er voor het eerst een Tilburgse docent met de prijs aan de haal? Nomineren mag vanaf nu!

  Meer artikelen over

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Robert de Vaan, voor het mooie gebaar!

  • Hierbij nomineer ik Robert de Vaan, de allerleukste docent van CMD. Hij houdt van zijn werk en is altijd bezig studenten te helpen.

  • Hierbij nomineer ik Robert de Vaan. Helaas is Robert komen te overlijden. Ik wil hem graag nomineren omdat Robert er altijd voor iedereen was zelfs in zijn vrije tijd. Altijd vrolijk, altijd opgewekt.

  • Ik zou graag Robert de Vaan docent CMD aan Avans Den Bosch willen nomineren als docent van het jaar.

  • Hierbij nomineer ik Robert de Vaan als beste docent van dit jaar. Als laatste eerbetoon.

  • Hier bij nomineer ik Marja Steijns. Ze is mijn slb’er voor nu twee jaar en ze staat altijd voor iedereen klaar. Ze heeft mij heel erg gesteund toen ik vertraging had opgelopen i. v.m een operatie. Ik kan altijd met alles bij haar terecht!

  • Beste,

   Hierbij nomineer ik jack hendriksen. De lessen van jack zijn erg leerzaam. Maar het is ook een docent die echt goee met zijn studenten kan omgaan. Het is mijn favoriete leraar. Echter zijn het allemaal toppers.
   Met vriendelijke groet,
   Alper

  • Hierbij nomineer ik Perry Visser docent CT.
   Hij legt alles goed uit en zorgt dat de lessen altijd interessant zijn. Je kan ook met hem lachen en hij laat je goed nadenken over bepaalde onderwerpen.