Nomineer jouw favoriete docent voor de Docent van het Jaar 2019 verkiezing!

Welke docent zorgt ervoor dat jij het lastigste vak begrijpt? Wie gaf jou die wijze raad en extra steun waardoor jij weer verder kon? Vanaf vandaag mag je weer jouw favoriete betrokken, bevlogen, inspirerende, humoristische Avansdocent nomineren voor de Docent van het Jaar verkiezing!

Welke docent viel er in bijzondere zin op en verdient de eervolle titel Docent van het Jaar? Van net een paar maanden binnen tot oude rot in het vak: er lopen zoveel docenten rond bij Avans die op diverse manieren het verschil maken.

Ieder jaar organiseert Punt de Docent van het Jaar verkiezing. Tot en met 23 mei 23.59 uur kun jij jouw favoriete docent nomineren. Uit alle nominaties, wordt een top 5 gevormd waarop jullie tot en met 6 juni mogen stemmen. De winnende docent mag zich een jaar lang Docent van het Jaar noemen.

Nomineren mag onder het Facebookbericht, Instagram, dit bericht of mail de naam van jouw favoriete docent plus een motivatie.

Elfde keer
    Punt reikt dit jaar voor de elfde keer de prijs uit. Voor het vijfde jaar op rij mocht vorig jaar een Bossche docent de prijs in ontvangst nemen. De eretitel ging naar Helga Donga. Nina van Ingen, docent Verpleegkunde, won twee jaar geleden de titel. Andere voorgangers waren Brian Kayes, docent bij de Academie voor Industrie en Informatica, en Sofie van der Vleuten, docent bij de Academie voor Sociale Studies.

Lees ook: Helga Donga wint titel Avansdocent van het Jaar 2018!

Gaat het tij keren en wint dit jaar voor het eerst in zes jaar weer een Bredase docent de titel of gaat er voor het eerst een Tilburgse docent met de prijs aan de haal? Nomineren mag vanaf nu!