Terug naar overzicht

Stel jouw (prangende) onderwijsvragen aan minister Van Engelshoven


Van het studieleenstelsel tot studiedruk en de flexibilisering van het hoger onderwijs. Heb jij vragen of zorgen over of gerelateerd aan het onderwijs? Vrijdagavond bezoekt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven (D66) Avans Den Bosch voor een openbare bijeenkomst. Update: helaas gaat de bijeenkomst van vrijdag niet door. Vanwege  omstandigheden heeft de minister af moeten zeggen.

Iedereen is van harte welkom tijdens de Q&A met minister Van Engelshoven. Op uitnodiging van Jonge Democraten Brabant (de jongerenafdeling van D66) gaat zij in gesprek over allerlei onderwerpen omtrent het hoger onderwijs. “Onder meer de financiering en de psychische gesteldheid van studenten’’, aldus Steven Elders, voorzitter van de Jonge Democraten Brabant.

Diederik Zijderveld, vice-voorzitter van het College van Bestuur van Avans, ontvangt de minister. De avond begint met een kort gesprek en vervolgens mogen aanwezigen hun vragen stellen.

Aanmelden
Inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma met de minister start om 19.30 uur en eindigt om circa 20.30 uur. Aanmelden voor vrijdagavond kan via de site van de Jonge Democraten.

Update
Door omstandigheden kan de minister vrijdagavond niet aanwezig zijn. De bijeenkomst gaat niet door.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?