Terug naar overzicht

Avans stapt met Jumbo in het huwelijksbootje

Foto: VRensen fotografie

De Bossche opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement (ORM) gaat samenwerken met Jumbo en dochteronderneming La Place. Dat werd vrijdag bekend gemaakt op de website van Avans.

Het gaat om een duale hbo-opleiding waarin Foodretail en Hospitality een centrale rol krijgen. De opleiding biedt plaats aan vierhonderd studenten en is onder andere beschikbaar voor medewerkers van Jumbo en La Place. Nienke Sikkema, adjunct directeur van de Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie, is blij met de samenwerking. “De samenwerking van Jumbo en La Place is een antwoord op talentontwikkeling anno nu. Medewerkers passen innovaties en expertise direct toe in hun werk, waarbij persoonlijke ontwikkeling via coaching op competenties en vaardigheden de hoofdrol speelt.”

Alrik Boonstra, directeur HR bij Jumbo en La Place, verheugt zich op de samenwerking. “Talentontwikkeling is ontzettend belangrijk voor onze groeiende organisaties, om collega’s aan te trekken en te behouden. We hebben in de opleiding ORM van Avans de perfecte partner gevonden voor onze eigen Jumbo Academy. Avans toont durf en ondernemerschap om een unieke opleiding met Jumbo vorm te geven.”

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?