Terug naar overzicht

Tijd om te bingewatchen: drie nieuwe oude series op Netflix

Hoera, vakantie! Heb je Netflix al uitgespeeld? Dan is er goed nieuws. De streamingdienst heeft deze week drie favoriete series online gezet: Glee, The Big Bang Theory én The Fresh Prince of Bel-Air. Een galore aan jeugdsentiment zodat jij je niet hoeft te vervelen.

The Fresh Prince of Bel-air
Surprise! Geen aankondiging gezien in een van de updates over ‘nieuwe’ series? Klopt, Netflix heeft gisterochtend pardoes alle zes seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air online gezet. De Amerikaanse sitcom stopte in 1996 en nu, 23 jaar later, zijn alle afleveringen weer makkelijk terug te kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=4CiVa63Tfy0

The Big Bang Theory
Net als The Fresh Prince of Bel-Air, is The Big Bang Theory min of meer als verrassing online gezet. De eerste elf seizoenen van een van de beste sitcoms ooit, kun je nu heel gemakkelijk bingewatchen. Het twaalfde en tevens laatste seizoen werd dit jaar op tv uitgezonden. Of dat seizoen ook op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Glee
Tot grote vreugde van velen maakte Netflix vorige maand bekend dat de hitserie Glee ook op de streamingdienst zou verschijnen. Tien jaar na de laatste aflevering, staan sinds maandag alle zes seizoenen online. Dat betekent 121 afleveringen ongegeneerd meebleren.  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?