Terug naar overzicht

Sacha van Kuppenveld nieuwe adjunct-directeur Academie voor Engineering en ICT

Sascha van Kuppenveld start op 1 september als adjunct-directeur bij de Academie voor Engineering en ICT.

Van Kuppenveld heeft Scheikunde en Medische Wetenschappen gestudeerd. Zij was tot voor kort directeur Zorgonderwijs binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en had in die periode voor contact met de Academie voor Gezondheidszorg.

Als directeur Zorgonderwijs heeft Sascha zich beziggehouden met de ontwikkeling, financiering, implementatie en evaluatie/verantwoording van een nieuwe koers voor de academie binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Daarvoor was zij werkzaam bij het Radboud UMC, als docent, senior beleidsmedewerker medisch onderwijs en studieadviseur biomedische wetenschappen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?