Terug naar overzicht

Dé rok waar alle meiden nu in lopen heeft een eigen Instagramaccount

Om de zoveel tijd is er weer een trend in modeland waaraan we niet kunnen ontsnappen. Waren dat eerst de gele regenjassen. De lage zwarte Vans. Later de grote witte Fila-sneakers. En sinds vorig jaar alles met een panterprint. Of nog specifieker: de leopard midi skirt. De ‘iconische’ rok heeft nu een eigen Instagram account.

Toegegeven, de rok kun je eindeloos combineren, een faux pas is bijna niet te maken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat nu ook alle dertig- en veertigjarigen erin lopen. En de rok is niet alleen in Nederland mateloos populair. Ook in het buitenland lopen er ontzettend veel vrouwen in rond.

https://www.instagram.com/p/B1QBgIpFUyu/

En het it-item heeft nu ook een eigen Instagramaccount. En nu is het wachten op welk item de volgende hype wordt. Ondertussen vermaken wij ons wel met de Instagrampagina.

https://www.instagram.com/p/By2512EHsRW/

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?