Terug naar overzicht

Lectoraten en expertisecentra Den Bosch verhuizen naar de Statenlaan

Avans heeft extra ruimte gehuurd in het pand waar de Avans Academie voor Associate degrees zit. Het is de bedoeling dat deze ruimte het eerste jaar wordt gevuld door lectoraten, kenniskring en expertisecentra.

“Het kwam nu leeg te staan”, vertelt directeur huisvesting Arnaud Opdam. “We hebben het vast gehuurd met het oog op  mogelijke groei van de Associate degree-opleidingen in Den Bosch.”

Op korte termijn wordt de ruimte gevuld door de lectoraten en expertisecentra die nu nog gebruikmaken van de generieke ruimte op de begane grond van de F-vleugel in Den Bosch. “Die hebben aangegeven op de huidige locatie +erg krap te zitten.” Bij groei van de Ad’s zullen deze medewerkers opnieuw moeten verhuizen.

De ruimte die hierdoor vrijkomt op de locatie Onderwijsboulevard komt beschikbaar voor alle academies.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?