Punt wil weten: hoe kom jij aan je geld en waar geef je het aan uit?

  Image by <a href="https://pixabay.com/users/Astryd_MAD-2013500/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1863441">Astryd_MAD</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1863441">Pixabay</a>
  Image by Astryd_MAD from Pixabay

  Wat verdienen Avansstudenten maandelijks bij hun bijbaan en hoeveel geven ze uit aan eten in de kantine? De redactie van Punt is bezig met een magazine over geld. We zijn erg benieuwd wat de inkomsten en uitgaven zijn van Avansstudenten.

  Wie investeert er in aandelen en wie in zeldzame sneakers? Welke student betaalt zich scheel aan een kamer en wie krijgt nog zakgeld van zijn ouders?  Vul onze enquête vandaag nog in en help ons een beeld te krijgen van het inkomsten- en uitgavepatroon van studenten.

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.