Terug naar overzicht

Bossche studenten opgelet: 17 en 18 oktober tijdens toetsen geen treinverkeer

Foto: Flickr/Emile Krijgsman, https://flic.kr/p/vzbez3

Vanwege werkzaamheden aan het spoor, rijden er van 17 tot en met 20 oktober minder tot geen treinen tussen Eindhoven en Den Bosch/Tilburg. Er worden extra bussen ingezet.

De werkzaamheden aan het spoor vallen samen met de tentamenweek. Kom je vanuit de regio Eindhoven of Boxtel en moet je richting Den Bosch of Breda? Check dan vooraf goed hoe je op tijd bij Avans bent en houd rekening met extra reistijd. Tussen Tilburg en Den Bosch rijden de treinen wel volgens dienstregeling.

En, zoals de opleiding Informatica helder deelde via Facebook: ‘Als je te laat bij het tentamen bent, word je niet meer binnen gelaten en heb je je eerste kans verspeeld. Dus op tijd wakker worden en fris naar ‘s-Hertogenbosch komen!’

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?