Terug naar overzicht

‘Topper in het hoger onderwijs’ Karina Visscher vertrekt bij Avans

Karina Visscher, directeur van de Avans Academie Associate degrees (AAAd), gaat weg bij Avans. Ze wordt lid van het College van Bestuur van ROC Rijn IJssel in Arnhem. Visscher werd begin september nog verkozen tot een van de tien toppers in het hoger onderwijs.

Visscher is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting van de AAAd en was de afgelopen 2,5 jaar academiedirecteur. Ze wordt gezien als het gezicht van de voortdurende groei van het aantal Ad-studenten. Daarom zette Science Guide haar begin dit jaar in de top 10 van meest inspirerende mensen met een belangrijke rol in hoger onderwijs in binnen- of buitenland.

Visscher vertrekt op 31 december.

Punt. Of had jij nog wat?

huib

Echt leuk voor je,ik hoop dat het een mooie uitdaging voor je gaat worden. groetjes Huib

2019-10-08 09:53:10

Meer lezen?