Terug naar overzicht

Zo ziet de Tilburgse tuin van Avans er binnenkort uit

Afbeelding: Magis Vastgoed

In de tuin van Avans komen binnen nu en september volgend jaar 140 zelfstandige woningen voor studenten en nog eens 160 woningen waarin studenten voorzieningen delen. Daarmee komt de tuin aardig vol, zo is te zien op een afbeelding van Magis Vastgoed.

Avans verhuurt het terrein naast de hogeschool voor tien jaar aan Magis Vastgoed. Het wachten is op de nutsbedrijven die de nodige aansluitingen op het elektriciteitsnet en het riool moeten realiseren. Daarna worden de wooncontainers geplaatst.

Op de tekening is te zien dat het beachvolleyveld blijft bestaan en ook het wandelpad van Avans naar de Sportweg blijft behouden. Het huidige bamboebos heeft geen plaats gekregen op de illustratie.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?