Terug naar overzicht

De Avans Medezeggenschapsraad zoekt medewerkers en studenten

Op 9, 10 en 11 maart worden er tussentijdse verkiezingen gehouden voor de Avans Medezeggenschapsraad (AMR). Als AMR-lid kun je meepraten en meebeslissen over het beleid van Avans. De raad zoekt 1 medewerkerslid en 3 nieuwe studentleden.

De AMR praat en beslist mee over het rookbeleid van de hogeschool, de nieuwbouw- en verbouwingsplannen, het ambitieplan 2025, de kwaliteitsafspraken met het ministerie van Onderwijs en bestuursbeurzen voor studenten.

Als je jezelf kandidaat wilt stellen, moet je dat via deze link doen: https://verkiezingen.avans.nl/kandidaatstelling/. Je moet je kandidaatstelling voorzien van 30 ondersteunende handtekeningen en dat kun je ook via de link doen. De link moet uiterlijk 12 februari 2020 ingediend zijn.

Meer lezen?