De Avans Medezeggenschapsraad zoekt medewerkers en studenten

  Op 9, 10 en 11 maart worden er tussentijdse verkiezingen gehouden voor de Avans Medezeggenschapsraad (AMR). Als AMR-lid kun je meepraten en meebeslissen over het beleid van Avans. De raad zoekt 1 medewerkerslid en 3 nieuwe studentleden.

  De AMR praat en beslist mee over het rookbeleid van de hogeschool, de nieuwbouw- en verbouwingsplannen, het ambitieplan 2025, de kwaliteitsafspraken met het ministerie van Onderwijs en bestuursbeurzen voor studenten.

  Als je jezelf kandidaat wilt stellen, moet je dat via deze link doen: https://verkiezingen.avans.nl/kandidaatstelling/. Je moet je kandidaatstelling voorzien van 30 ondersteunende handtekeningen en dat kun je ook via de link doen. De link moet uiterlijk 12 februari 2020 ingediend zijn.

  Meer artikelen over

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.