Coronavirus: studentensportcentrum Tilburg tot en met maandag gesloten

  Het Tilburgse studentensportcentrum, waar ook veel Avansstudenten sporten, is tot en met maandag 16 maart gesloten. Het College van Bestuur van de Tilburg University heeft deze maatregel genomen in verband met het coronavirus en de door het RIVM opgestelde richtlijnen voor Noord-Brabant.

  Dit betekent dat alle lessen, trainingen, evenementen en competities die gepland staan in deze periode niet doorgaan. De sportvoorzieningen van de gemeente Tilburg die onderdeel zijn van het sportabonnement (zwembaden, schaatsbaan en fitness T-Kwadraat) zijn nog wel toegankelijk.

  Gisteren besloot Avans om alle evenementen tot en met 16 maart af te gelasten.

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.