Avanslectoren in debat over impact coronacrisis

  Vier Avanslectoren gaan woensdagmiddag 3 juni met elkaar debatteren over de impact van de coronacrisis op sociaal werk. Het onlinedebat is georganiseerd door docenten Youssef Azghari en Collin den Braber van de Academie voor Sociale Studies Breda.

  Avanslectoren Janine Jansen, Bart Claes, Michael Echteld en Louis Neven zijn bereid gevonden online met elkaar te debatteren. Daarbij wordt naast de impact van de coronacrisis op het sociaal werk in het algemeen ook gesproken over de toekomst van de sector en de mogelijke gevolgen voor de huidige studenten. 

  Het debat is de afsluiter van het Keuzeprogramma ASB College Tour en start om 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar Youssef Azghari, deze zal dan een uitnodiging sturen voor de bijeenkomst in MS Teams.   

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.