Terug naar overzicht

Avanslectoren in debat over impact coronacrisis

Vier Avanslectoren gaan woensdagmiddag 3 juni met elkaar debatteren over de impact van de coronacrisis op sociaal werk. Het onlinedebat is georganiseerd door docenten Youssef Azghari en Collin den Braber van de Academie voor Sociale Studies Breda.

Avanslectoren Janine Jansen, Bart Claes, Michael Echteld en Louis Neven zijn bereid gevonden online met elkaar te debatteren. Daarbij wordt naast de impact van de coronacrisis op het sociaal werk in het algemeen ook gesproken over de toekomst van de sector en de mogelijke gevolgen voor de huidige studenten. 

Het debat is de afsluiter van het Keuzeprogramma ASB College Tour en start om 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar Youssef Azghari, deze zal dan een uitnodiging sturen voor de bijeenkomst in MS Teams.   

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?