Terug naar overzicht

Feest morgenavond mee met de Battle of the DJ’s

Morgenavond kan iedereen vanuit zijn eigen huis meegenieten van de Battle of the DJ’s. Bij dit jaarlijks terugkerend evenement nemen opkomende dj-talenten het tegen elkaar op voor een plekje op het Intro Festival. De DJ’s laten van 19:00 tot 22:30 hun 20-minuut durende set zien voor een livestream.

De afgelopen weken is de organisatie van het INTRO Festival Den Bosch druk bezig geweest met de dj-werving, de selectie van de talenten en de voorbereidingen voor de livestream. Uit de vele aanmeldingen is een selectie gemaakt van 8 talenten: DJ Trovão, DJopps, Row Da Coppa, Prolatido x Myrtrix, Jorance, TimoV, STRX en Kelvin Farheaven.

Gedurende de livestream strijden de 8 opkomende talenten om de juryprijs: draaien op het INTRO FESTIVAL @Home dat begin september plaatsvindt. Dit festival wordt eveneens online georganiseerd voor alle studenten van Avans, HAS, Fontys, Koning Willem I College, Helicon en JADS. Meer informatie over het INTRO FESTIVAL @Home volgt.

Jij kunt stemmen!
Naast de juryprijs kan het publiek stemmen op de deelnemende dj’s en reageren op de optredens in de chat. De winnaar van de publieksprijs krijgt de gelegenheid om te draaien op één van de events van Studance. Ook is er een winactie waarbij het publiek een mooie prijs kan winnen.  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?