Terug naar overzicht

Voor het Introfestival blijf je dit jaar thuis

facebook.com/HBOIntro

Dat het HBO Intro Festival dit jaar anders dan voorgaande jaren zou zijn, is al een tijdje duidelijk. Nu is bekend hoe de digitale variant, Introfestival@Home ingevuld wordt. Op donderdagavond 3 september kunnen studenten thuis een feestje bouwen met dj-sets vanuit studentenverenigingen en kennismaken met bijvoorbeeld hun hogeschool en studiestad.

Introfestival@Home wordt georganiseerd voor Breda en Den Bosch samen, schrijft BN DeStem. Normaal gesproken hebben de steden hun eigen (fysieke) festival.

Studenten kunnen straks switchen tussen vier online kanalen en zo van alles wat meepikken. Van een quiz van een studentenvereniging tot een rondleiding door hun studiestad.

Voor alle studenten
Al eerder was bekend gemaakt dat het HBO Intro Festival dit jaar niet meer exclusief voor eerstejaarsstudenten zou zijn, maar voor alle studenten.

Een thuisfeestje vieren met Introfestival@Home kan op 3 september van 20.00 tot 23.00 uur. Binnenkort wordt meer bekend gemaakt over het programma.

Punt. Of had jij nog wat?

Arold Roestenburg

https://introfestivalbreda.nl

2020-07-06 12:12:14

Tanja de Jong

Dit lijkt mij een top initiatief. Helaas eindigt het artikel met een link naar een niet-werkende website. Kan iemand mij vertellen waar ik meer informatie kan vinden? Wij willen hier graag aandacht aan schenken op https://studiegids.nl!

2020-07-06 11:53:23

Meer lezen?