Terug naar overzicht

Bossche jongerenambassadeurs zorgen ervoor dat je wordt aangenomen bij je droombaan

Wil jij weten wat je wel of niet moet zeggen als je solliciteert naar je droombaan of -stage? Hoe je de perfecte motivatiebrief schrijft? De Bossche jongerenambassadeurs geven je donderdagavond tips en tricks tijdens een online webinar. 

Via Zoom legt Danielle van den Berg van @studiodani.nl en Business Innovation-alumni uit hoe deelnemers ervoor kunnen zorgen dat hun CV en motivatie perfect aansluit op de vacature of stageplek. 

De Bossche jongerenambassadeurs, waaronder Avansstudenten Mara van Eijndhoven, Annelotte Swart en Mark Derks, vormen samen een klankbordgroep die gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de gemeente Den Bosch over zaken die jongeren aangaan.

Deelname is gratis en de webinar duurt van 19:00 tot 20:00 uur. Meld je hier aan.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?