Terug naar overzicht

Desinfectiepalen, anderhalvemetercoaches en de kerstboom!

“Ooh wat mooi!”, “Stond die hier net ook al?” en “Liggen er pakjes onder?” klinkt het bij de ingang van Avans Hogeschoollaan. Naast desinfectiepalen, anderhalvemetercoaches en coronarichtlijnen verwelkomt vanaf vandaag ook een vijf meter grote opgetuigde kerstboom je op de Avanslocatie.  

“Het duurde drie uur om die van vijf meter op te zetten”, zegt de medewerker van het kerstbomenbedrijf. Niet alleen in de hal is een kerstboom te zien. Op andere plaatsen, zoals in Xplora, worden ook nog drie andere bomen van 2,60 meter geplaatst. “Dat is wat minder werk, maar toch nog wel een uur per boom.” Op de andere locaties worden de bomen vandaag ook opgezet.

Aftuigen
Na de kerstperiode komen de mannen van het kerstbomenbedrijf de boom ook weer weghalen. “Opzetten is leuk, aftuigen een stuk minder. Gelukkig gaat aftuigen een stuk sneller.”

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?