Terug naar overzicht

Studentondernemer? Wie weet word jij de Avans Ondernemer van het Jaar!

Ben jij studentondernemer of ben je van plan om op korte termijn te beginnen met ondernemen? Dan ben jij misschien wel dé Avans Ondernemer van het Jaar 2021. 

Het Avans Ondernemerscentrum en Businessclub Eigenaardig gaan op zoek naar de studentondernemer van het jaar. Uit alle aanmeldingen selecteert een vierkoppige jury een Top 10. De genomineerden krijgen een pitchtraining en de mogelijkheid om een video op te nemen. 

De jury bestaat uit lid van het College van Bestuur Jacomine Ravensbergen, ondernemers Bart Kollau en Daniëlle Kleyheegen de Avans Ondernemer van het Jaar 2020 Tom Dullens. Zij kiezen uit de tien genomineerden de vijf meest kansrijke studentondernemers. 

Op 23 maart pitcht de top 5 tijdens de live-uitzending van de Avans Entrepreneurship Day zijn of haar onderneming, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt. De publieksprijs wordt die dag ook uitgereikt aan een van de genomineerden uit de Top 10. 

Wat valt er te winnen?
De winnaar van de juryprijs krijgt 1000 euro om te investeren in het bedrijf en mag een professionele promovideo maken. De publieksprijs bestaat uit een uitgebreid coachingtraject waarmee de studentondernemer zich verder kan ontwikkelen zodat zijn of haar onderneming nog meer kan groeien.

Meld je aan
Ben jij student en heb je een (beginnende) onderneming die eruit springt? Geef je dan op. Of tip enthousiaste studentondernemers die je kent. Aanmelden kan tot 28 februari 23:59 uur. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?