Dit is de winnaar van de Avans Ondernemer van het jaar 2021! (VIDEO)

  Duizend euro, een promotievideo en uiteraard de titel, dat is de juryprijs van de Avans Ondernemer van het jaar-verkiezing. De vijf finalisten mochten dinsdagmiddag de jury overtuigen van hun bedrijf tijdens een soort ‘Dragon’s Den’ in een televisiestudio in Tilburg.

  De grote winnaar is Niels Mollema met zijn bedrijf ‘Wapp Solutions’. De vierdejaars informaticastudent koop met zijn onderneming onverkoopbare voorraden bij retailbedrijven op, om ze vervolgens elders in Europa aan te bieden.

  Nicky, Wendell en Niels gingen er met de publieksprijs van door. Hun bedrijf Snecco maakt duurzame chipsverpakkingen en zijn daarmee uniek op de markt.

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.