Terug naar overzicht

Avans Blijft Thuis #6 – Student Pepijn Menheere

Pepijn Menheere

Werk jij al maanden thuis omringd door knuffels op de kinderkamer of studeer je letterlijk tussen de boeken? Voor Avans Hogeschool en Punt, het onafhankelijke journalistieke platform van Avans, is het tijd om bij medewerkers en studenten een kijkje te nemen hoe het thuiswerken ze vergaat.

Punt-verslaggever Thomas Weemaes ging voor de zesde aflevering langs bij eerstejaarsstudent Human Resource Management Pepijn Menheere, die sinds een half jaar in Breda op kamers woont. Daar woont hij met elf anderen in een studentenhuis. Ook raakte hij er besmet met corona, samen met al zijn huisgenoten. “We moesten met z’n allen in quarantaine. We denken dat het de Britse variant was”, vertelt Pepijn.

Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering van Avans Blijft Thuis. Wil jij jouw thuiswerkplek laten zien? Meld je dan aan door te mailen naar punt@avans.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?